Skip to content
Privatflytning

Privatflytning i Espergærde og Nordsjælland.

Privatflytning udføres professionalt og til tiden.

Privatflytning kan være en kompliceret proces, når et hjem skal pakkes ned og flyttes. Derfor vurderer vi nøje hver enkelt privatflytning i tæt dialog med dig og udarbejder den optimale planlægning af jeres flytning.

Med med os får du netop den trygge og stabile privatflytning, du ønsker. Vi er et professionelt flyttefirma, og vores holdning er meget enkel. Når du overlader ansvaret for din privatflytning til os, bliver vores aftaler overholdt til punkt og prikke. Vi henter og afleverer dine møbler og dit indbo til tiden. Vi passer godt på det undervejs så din flytning bliver en god oplevelse lige fra begyndelsen.

Man har her brug for øvede og erfarne teams til at udtænke en effektiv løsning. Det får man, når man vælger Flyttefirmaet Goliat.

Når du skal flyttes, er det vigtigt at lade erfarne flyttefolk håndtere flytningen, så du sikrer dig, at flytningen forløber som den skal.

Med andre ord skal du være sikker på at få en flytning, hvor der er taget hensyn til både sikkerhed og dine ejendele hele vejen, og her er Goliat Flyttefirma behjælpelig.

Vi har stor erfaring med privatflytning og kan sørge for, at dine ejendele bliver flyttet uden problemer. Vi holder gerne et indledende flyttemøde og planlægger i forhold til opmærkning og meget andet. På den måde koordineres flytningen af de enkelte afdelinger, kontorer og arkiver bedst muligt.

Vi ved, hvad der kræves for at alt går smidig og efter planen samt til den aftalte pris.

Ved privatflytning emballerer vi dit inventar og leverer også flyttekasser, forskelligt emballage, herunder specielle bobleplast for at gøre flytningen så smidig og sikker som muligt.

Vi sætter en ære i vel udført arbejde. Med tilfredshed fra vores kunder er det grundlaget for vores succes, vi skaber en god atmosfære og sikrer os at alle dele af vores arbejde er i orden.

Når du og din familie skal bruge en flytning, kan vi sørge for, at det bliver en ikke så stressede oplevelse.

En privatflytning med flyttefirmaet Goliat er en god oplevelse.

Udover privatflytning tilbyder vi også:

Opbevaring af indbo

Opbevaringsrum