Skip to content
Om os

Goliat.

Om os. Goliat er en virksomhed, der har haft flytning, opbevaring og transport i blodet siden 1850, hvor flytninger blev udført med hestevogn. I 1930 købte vi vores første flyttevogn, en Fort T med en fast flyttekasse monteret, det var lidt af en revolution på det tidspunkt. Vi ønsker at give vores kunder den bedste flytning og service. Vores filosofi er enkel, ingen opgaver er for små, og ingen er for store. Alle kunder er velkommen hos os.

Goliat, en moderne virksomhed.

Om os. Goliat er i dag en moderne servicevirksomhed. Hvad der startede med hestevogn og senere en Fort T. Flyttevogn har igennem årene udviklet sig til et moderne og ny-tænkende virksomhed, der beskæftiger sig med flytninger, opbevaring, lagerhotel og godstransport. Goliat servicerer private og virksomheder med alt omkring flytninger, interne flytninger / omrokeringer og opbevaring samt lagerhotel. Vi flytter stort set alt, stort og småt – tungt som let, uanset om det drejer sig om en lille flytning eller en stor flytning.

Goliat opbevaring & lagerhotel.

Goliat er rammen om kundernes opbevaring og lagerhotel. Vi opbevare stort set alt som privat bohave, kontorinventar, dokumentarkiv samt fungerer som eksternt lager for virksomheder. Vi afhenter og leverer til vores kunder.

Goliats målsætning.

Goliats målsætning er at optræde som en seriøs, pålidelig og omhyggelig samarbejdspartner, der leverer kvalitetsløsninger med et højt serviceniveau indenfor flytninger, opbevaring og transport. Goliat har ingen intentioner om at være i blandt de billigste, ej heller de dyreste på markedet. Vi satser på højt kvalitet og service, hvilket gør at Goliats priser er særdeles konkurrencedygtige.

Med kunden i centrum koncentrerer Goliat sig om at yde en god, pålidelig og personlig service, med fokus på præcision og omhyggelighed. Vi håndterer vores kunders ejendele, som det var vores egne – og vi sætter en dyd i at overholde aftaler og priser.

Vi sætter en stor ære i at passe på vores kunders ejendele og leverer en effektiv kvalitets flytning. Ligeledes er vi en aktiv virksomhed i lokalområdet. Dermed bidrager vi til et sundt og godt nærmiljø.

Har du opgaver indenfor flytninger, opbevaring, lagerhotel og godstransport, så tag os med på råd og vejledning.

KONTAKT OS FOR ET TILBUD HER.

TILBAGE TIL FORSIDEN.