Skip to content
Flyttemand

Flyttemand

Flyttemand med stor erfaring i flyttebranchen. Skal du flytte og har brug for en effektiv flyttemand? Kan du med fordel kontakte os. Vores firma har flyttet for private og virksomheder siden 1850. Vi flytter for private og virksomheder i Helsingør, Hillerød, Fredensborg og hele Nordsjælland.

Flyttemand der klare det meste.

Når møbler og andet indbo skal flyttes til en ny bolig, så er der brug for professionelle flyttemænd med den nødvendige erfaring indenfor flytning. Vores flyttemænd behandler kundens ejendele med en professionalisme, der sikrer, at kunden er tilfreds med vores service.

Flyttemand tilbyder følgende:

  • Store som små flytteopgaver.
  • Nedpakning af porcelæn, glas og anden indbo.
  • Udpakning.
  • Lån af flyttekasser.
  • Levering og afhentning af flyttekasser.

Personlig kontakt giver en god flytte oplevelse.

Vi besigtiger alle flytteopgaver så vi kender forholdende og kunderne ved hvem de skal kontakte hvis der opstår noget uventet. Vi lægger meget vægt på den personlige kontakt til vores kunder.

Hvor meget koster en flytning?

Priser på en flytning afhænger af hvor omfattende opgaven er og om opgaven kræver en enkelt flyttemand , eller om der er behov for flere flyttefolk til at løse opgaven. Vi flytter både på timebetaling og fast pris.

Det er meget svært at give en fast pris på en flytning, da hver enkel flytning er forskellig. Det afhænger af, hvor meget indbo der skal flyttes, hvor lang væk du skal flytte og hvor meget du ønsker hjælp til. Vi besigtiger alle flytteopgaver på et tidspunkt hvor det er belejligt for kunden og uden beregning. Kunden modtager et skriftlig tilbud og accepterer kunden dette tilbud fremsender vi en ordrebekræftelse, så ved alle hvad der er aftalt.

Udfylder du vores kontaktformular, kontakter vi dig indenfor 24 timer. KONTAKT OS HER.

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG MED DIN FLYTNING.

KLIK HER FOR AT KOMME TILBAGE TIL FORSIDEN.