Skip to content
Flyttetransport

Flyttetransport med Goliat.

Flyttetransport med Goliat i Espergærde nemt og billigt

Flyttetransport med Goliat er fremtidens flyttekoncept. Det er nemt og billigt samt undgår i stress og jag. Du pakker selv i flyttekasserne. Glas og porcelæn skal i flyttekasser for sig selv, hvor ingen tunge ting kan smadre det. Husk at pakke alt ind separat, brug ikke avispapir da tryksværten smitter af, og lad være med at overfylde flyttekasserne, så de bliver for tunge.

Hvis du pakker bøger ned, så nøjes med at fylde bunden, og fyld derefter flyttekasserne op med lette ting som tæpper, tøj og lignende. Sørg for at skrive på flyttekasserne, hvor dine ejendele hører til da det vil gøre det nemmere, når du skal pakke ud igen.

Vi lever flyttebilen med chauffør og du stiller med mandskabet til at læsse flyttebilen og vores erfarende chauffør pakker flyttebilen. Når flyttebilen er læsset køre den til din nye adresse hvor chaufføren læsser af til vognkanten og i bærer dit indbo ind.

Det vil sige, at vi møder op med en flyttebil i passende størrelse samt en chauffør, du og dine medhjælper læsser og aflæsser flyttebilen og når du selv hjælper til, så sparer du penge.

Når vi foretager flyttetransport for vores kunder, forstår vi det ansvar der ligger i at skulle transportere kundernes personlige ejendele. Netop derfor sætter vi en stor ære i at udføre professionel flyttetransport, hvor sikkerheden er i fokus.

Vi kommer naturligvis også til tiden, ligesom vi altid holder vores ord. Flyttefirmaet Goliat er dit professionelle flyttefirma. Kundeplejen og den fleksible service er altid den samme. Så bliver du altid mødt af effektive, høflige og præsentabel flyttemænd, når du ringer til Flyttefirmaet Goliat med behov for Flyttetransport.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på transport af dine ejendele, så udfyld vores flytteformular ved at klikke på flyttetilbud herunder.

FLYTTETILBUD