Skip to content
Udlandsflytning

Udlandsflytning til Scandinavian og Europa

Udlandsflytning med Goliat til udlandet

Udlandsflytning adskiller sig væsentligt fra en almindelig flytning. Står I overfor en flytning uden for Danmarks grænser? Så kan Goliat naturligvis være behjælpelig. Når du vælger Goliat som din flyttepartner, bliver du tilknyttet en konsulent, som følger dig i hele processen. Det sikre dig både overblik og tryghed. Vi klarer al det praktiske med toldpapirer og tilladelser. Du kan nu koncentrere dig om alle de andre ting, der ofte følger med en udlandsflytning.

Det kræver en grundig gennemgang. Alle flytninger til udlandet begynder med en besigtigelse i dit hjem hvor en erfaren flyttekonsulent opmåler det bohave, der skal flyttes eller eventuelt opbevares eller eftersendes. Under besigtigelsen vil du desuden modtage indgående flyttevejledning.

Vi sørger for at dit indbo bliver pakket forsvarligt samt trygt transporteret til din nye bolig i udlandet og under hele flytteforløbet vil du have kontakt til en flyttekonsulent, som koordinerer alle involverede parter og hjælper dig og din familie til en tryg flytteoplevelse med Goliat samt en god start på tilværelsen i de nye omgivelser.

Vi udfører flytninger til og fra udlandet på baggrund af fast flyttetilbud som betyder, at du aldrig oplever ekstra udgifter. Flytningen gennemføres, så vidt det er muligt, med det samme flytteteam. Vi og vores samarbejdspartner er professionelle flyttefirmaer som er specialister på området og som foretager mange internationale flytninger hver eneste år, og derfor er der kontrol over alt det tekniske, forsikring og nødvendige dokumenter. Goliat hjælper hele vejen i flytteprocessen.

At flytte til udlandet kræver ekstra forberedelse og planlægning. Derfor har vi hos Goliat et team, der kan vejlede dig og hjælpe dig under hele flytteprocessen. På den måde kan vi udføre vores opgave på en måde, der lever op til dit krav.

Har du brug for rådgivning, eller et godt tilbud så kontakt os HER.