Skip to content
Palletransport

Palletransport udføres af Goliat

Palletransport udføres af Goliat i Danmark og Europa

Palletransport – Vi er et transportfirma som udfører alle former for transport af gods i hele Skandinavien, Østeuropa, Europa, kontinentet og søfartstransport. Goliat, vores samarbejdspartner og underleverandører tilbyder alt indenfor transport af gods som udføres af professionelt personale.

Ét telefonnummer – én kontakt og Goliat kommer med en totalløsning.

Med mange års erfaring indenfor transportbranchen, kan vi sammen med vores samarbejdspartner løfte alle former for transportopgaver, store som små. Vi sikker en tryg godstransport og til tiden, således kan i garantere jeres kunder, leverancer til tiden.

Vi har specialiseret os i transport af gods, flytning og opbevaring, og vi kan tilbyde skræddersyede løsninger til alle typer kunder. Denne fleksibilitet betyder, at vi kan imødekomme stort set alle behov.

Som transportfirma er vores kunder stærkt afhængige af, at vi overholder leveringstider og samtidig passer godt på deres gods, når det er i vores hænder.

Vi kører i hele Europa, og vi hjælpe med at transporterer stykgods, paller og div. gods. Derudover tilbyder vi også professionelle løsninger til lagerhotel.

Vi lægger vægt på høj kvalitet i alle opgave lige fra indgåelsen af aftalen til selve godstransporten og leveringen til kunden og vi går aldrig på kompromis med den faglige stolthed.

Vi værdsætter at etablere, vedligeholde solide og langtidsholdbare samarbejdsaftaler samt har vi Focus på at holde vores kunder i centrum.

Vi gør med andre ord alt for at leve op til vores slogan: HVIS NOGEN KAN – GOLIAT KAN.

Er du interesseret i at høre mere om vores transportvirksomhed, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål til muligheder, priser, transport og meget mere.

Troen flytter bjerge resten flytter Goliat. KONTAKT OS HER allerede i dag for yderligere information. Vi kommer med en skræddersyet transportløsning til konkurrencedygtige priser, der netop passer til jeres transportbehov.