Skip to content
Flytteplan

Flytteplan, effektiv flytning og planlægning

Flytteplan, effektiv flytning og planlægning med Goliat

Flytteplan og et flyttetilbud udarbejdes af Goliat og det er uforpligtende. En flytning er stressende for de fleste. Der skal holdes rede på mange ting: Pakning, kontrakter, maling af det nye sted, aflæsning af strøm, vand og varme det gamle sted, flyttemænd og flyttekasser, og samtidig skal man gå på arbejde og få hverdagen til at fungere.

Vi foretrækker at møde dig ved en besigtigelse for at se de faktiske forhold, for bedst muligt at få afklaret de specifikke ønsker og behov i forbindelse med din flytning, uanset om der er tale om en firmaflytning eller en privatflytning.

Vi rådgiver dig omkring forskellige aspekter af din flytning og de muligheder der er og sammen laver vi en plan der dækker hele flytningen fra start til slut. Med en plan danner en fælles forståelse af tidsplan, buget samt ressourceforbrug i form af materialer og personale, vores flytterådgiver forstår denne opgave.

Vi har erfaringen til at styre alt fra privatflytning, udlandsflytninger, de offentlige og private virksomheder. I en flytteproces kan en virksomhed have fordel i at få tilknyttet en flytterådgiver, der i flytteperioden arbejder sammen med virksomhedens, og refererer til den flytteansvarlig i virksomheden.

Det kommer an på, hvad du ønsker og vores services omfatter blandt andet:

  • Flyttekasser og indpakningspapir
  • Labels til markering af de enheder der skal flyttes
  • Nedpakning og udpakning
  • Demontering og montering
  • Møbeltransport
  • Opbevaring

Vi tilbyder alle former for flytning og opbevaring til både private samt erhverv og desuden er vores service og kvalitetsbevidste medarbejder kendt for den nænsomme og effektive måde, de håndterer flytningen af særlige værdifulde genstande.

Flytning kræver omtanke og seriøst flyttefirma. Ønsker du tryghed omkring din flytning of dine ejendele så lad os udføre din flytning.

Har du brug for rådgivning, eller et tilbud så kontakt os HER.