Skip to content
Kontakt Goliat

Flyttetilbud

Flyttetilbud uforpligtende tilbud på din flytning

Flyttetilbud er vigtigt når man skal flytte, der er som regel i den forbindelse, mange andre ting der ligeledes skal have opmærksomhed og koordineres. En flytning i sig selv indebærer flere aspekter omkring koordinering, økonomi og tryghed.

Det sker ofte at man i forbindelse med flytningen, undervurdere omfanget af en flytning og hvad det kræver at finde et pålideligt flyttefirma, pakke ned og pakke ud. Det er som oftest sådan at man ikke får sat sig ordentligt ind i de aspekter det indebærer at flytte.

Flyttetilbud fra flyttefirmaet Goliat er uforpligtende. Der kan være stor forskel på et tilbud og derfor skal man sammenligne lige for lige. Få et rigtigt og billigt tilbud fra Goliat, på din flytteopgave eller opbevaring.

Vi udfører effektiv flytning og vi flytter stort som småt til tiden og prisen. Vi har mange års erfaring i flytninger og opbevaring. Hos Goliat behandler vi dit bohave med stor omhu, ingen opgave er for lille eller stor. Vi udfører flytninger i Danmark og til Udlandet. Nem og bekvem og alle flytninger udføres af professionelle flyttemænd.

Vil du vide, hvad en flytning koster så indtaster nogle informationer omkring din flytning og send e-mailen. Vi vil så kontakte dig og aftale et tidspunkt hvor der er belejligt for dig hvor vi kan komme og besigtige flytteopgaven. Det er vigtigt at få besigtiget flytteopgaven for at give dig et seriøst flyttetilbud. Vi flytter selvfølgelig også på fast timebetaling.

Vi sender derefter et flyttetilbud, hvor vi skriver, hvor meget din flytning vil koste og når du har bekræftet vores flyttetilbud, sender vi dig en ordrebekræftelse med alle detaljer omkring vores aftale.

Kontakt os for en god pris på din flytning eller opbevaring. Venligst udfyld nedenstående felter og vi vil kontakte dig indenfor 24 timer.

OPBEVARING