Skip to content
Opbevaring Espergærde

Opbevaring i Helsingør for private og firmaer.

Opbevaring, vi er rammen om din opbevaring.

Opbevaring er en tillidssag og der kan være mange grunde til at du har behov for opbevaring til nogle af dine ting.

Det kan for eksempel være, at du skal udstationeret i et andet land i en periode. Derfor er det nødvendigt at pakke dit indbo ned og indleverer det til opbevaring.

Det kan også være at du har alt for mange ting derhjemme, men kan ikke nænne at smide dem ud eller sælge dem i så fald kan en opmagasinering på vores lager også være løsningen på dine kvaler.

Når du skal flytte, kan der oftest være behov for opmagasinering af indbo og så skal det være et sted hvor flyttefirmaet har den nødvendige erfaring og de bedste omgivelser.

Goliat er rammen om din opbevaring. Vi tilbyder opbevaring i vores moderne klimakontrollerede lagerfaciliteter. Vi har hærværksikret videoovervågning, så du trygt kan indlevere dine møbler til korter eller længere opmagasinering.

Det giver dig den nødvendige ro, frihed og tid til at skifte bolig uden at skulle tænke på fraflytnings og indflytnings dato. Vi passer på dine ejendele og vi er klar til at flytte dem, når du er klar til at flytte ind i din nye bolig.

Det er vigtigt at det indbo der nedpakkes i flyttekasser, og er de flyttekasser som flyttefirmaerne benytter, da de er stærkere og kan bære vægten uden at de trykkes sammen og beskadigelse af dit indbo.

Du for et opbevaringsbevis som garanti, når dine møbler kommer på magasin. Du skal huske, at meddele dit forsikringsselskab at dit indbo står til opmagasinering hos os.

Goliat give dig de bedste betingelser for en effektiv og tryg opmagasinering. Hvorfor vi hele tiden udvikler og opdaterer vores processer, således du får den bedst mulige oplevelse.