Skip to content
Møbeltransport

Møbeltransport i Danmark og Europa.

Møbeltransport udføres af Goliat.

Møbeltransport er en tillidssag og Goliat står for hele processen uanset om man har brug for en privat flytning, erhvervsflytning, nedtagning af emner til transport og opsætning af møbler, spares der megen tid og penge. Det kan altid betale sig at benytte et professionelt flyttefirma så der ikke opstår misforståelser samt at du får en mere effektiv og økonomisk løsning, når du overlader det hele til os.

Helt afhængig af behovet, kan vi hjælpe dig i de forskellige scenarier og du skal blot beslutte hvilken type flytning du ønsker. Vi anbefaler at du selv giver en hjælpende hånd. Du har alt pakket og klart på forhånd, så kan vi tilbyde den billigste pris på din flytning.

Der udarbejdes i samarbejde med dig en plan og under hele flytningen vil vores flyttefolk konstant være til stede for at sikre en perfekt flytning. En god planlægning, er en optimal flytning og det koster ikke ekstra. Det kan i sidste ende sparer det tid og penge for begge partner.

Vi tilbyder alle former for flytning og opbevaring til både private og erhverv. Desuden er vores service og kvalitetsbevidste medarbejder kendt for den næsomme og effektive måde, de håndterer flytningen af særlige værdifulde genstande.

Flytning kræver omtanke og et seriøst flyttefirma. Ønsker du tryghed omkring din flytning og dine ejendele så lad os udføre din flytning.

Når vi foretager møbeltransport for vores kunder, forstår vi det ansvar der ligger i at skulle transportere kundernes personlige ejendele. Netop derfor sætter vi en stor ære i at udføre professionel møbeltransport, hvor sikkerheden er i fokus.

Vi kommer naturligvis også til tiden, ligesom vi altid holder vores ord. Flyttefirmaet Goliat er dit professionelle flyttefirma, og kundeplejen og den fleksible service er altid den samme. Du bliver altid mødt af effektive, høflige og præsentabel flyttemænd, når du ringer til Flyttefirmaet Goliat med behov for møbeltransport.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på transport af dine ejendele, så udfyld vores flytteformular ved at klikke på flyttetilbud herunder.

FLYTTETILBUD