Skip to content
Lagerhotel Espergærde

Lagerhotel Helsingør

Lagerhotel Helsingør er en god løsning

Lagerhotel Helsingør er centralt beliggende i Nordsjælland. Nærmere bestemt i Helsingør. Har du brug for et fjernarkiv eller opbevaring af inventar eller varer til din butik. Er et lagerhotel centralt i Nordsjælland den helt rigtige løsning.

Goliat har stor erfaring med at drive lagerhotel i Nordsjælland. Vi varetager alle opgaven samvittighedsfuldt. Vi klarer alle logistikopgaver, effektivt og sikkert, med et højt serviceniveau til en konkurrencedygtig pris.

Lagerhotel Helsingør rummer store partier af varer fra virksomheder. Ved at vælge en løsning, hvor opbevaringen varetages af et professionelt lagerhotel, får du frihed til at fokusere på dine egne kerneopgaver. Det kan du gøre velvidende at dine varer befinder sig i trygge omgivelser helt fra modtagelse af produktet til levering hos slut kunden.

Goliat tilbyder denne form for lager opbevaring, hvor du nemt og enkelt kan have dine varer stående i tørre og sikre lokaler. Så skal du heller ikke tænke på plads, pludselig pladsmangel, varemodtagelse, korrekt opbevaring og levering. Disse områder er vi nemlig eksperter på.

Så enkelt er det, du får nemlig en stribe ekstra fordele ved at benytte dig af et  lageropbevaring. Faktisk skal du bare købe dine varer og få dem leveret til os, så sørger vi for resten.

At varetage sit eget lager kan både være en dyr og tidskrævende opgave, Goliat tilbyder vi at gøre alt arbejdet for dig. Vi servicere virksomheder for hvem lagerplads og opbevaring er en udfordring.

Mange af vores kunder er fra Nordsjælland og Storkøbenhavn. Uanset hvor i landet du er fra, er du velkommen til at kontakte os og høre mere om mulighederne for at benytte vores lagerhotel. Som virksomhed kan man hurtigt få brug for et fjernlager i Nordsjælland.

For virksomheder kan et lagerhotel i Nordsjælland være en optimal løsning, da det ofte varierer meget, hvor meget plads man har brug for.

Kontakt os for en god pris.

TILBAGE TIL FORSIDEN