Skip to content
Self Storage

Self Storage Helsingør for private og firmaer.

Self Storage Helsingør til bedste priser.

Self Storage i Helsingør tilbyder unik og sikker Self Storage. Der kan være mange grunde til at du har behov for at opmagasinering din ejendele. Det kan for eksempel være, at du skal udstationerer i et andet land i en periode.

Derfor kan det være nødvendigt at pakke dit indbo ned og indleverer det til opmagasinering, således du kan fremleje din lejlighed eller dit hus i perioden.

Det kan også være at du har alt for mange ting derhjemme. Men ikke nænne at smide dem ud eller sælge dem i så fald kan en opmagasinering være løsningen på dine kvaler.

Når du skal flytte, kan der oftest være behov for opbevaring af indbo og så skal det være et sted hvor flyttefirmaet har den nødvendige erfaring og de bedste omgivelser.

Self Storage i Helsingør har sikker lagerfaciliteter, med hærværksikret videoovervågning. Du kan trygt indlevere dine ejendele til korter eller længere opmagasinering. Det giver dig den nødvendige ro og frihed.

Det er vigtigt at det indbo der nedpakkes i stærke flyttekasser, da de kan bære vægten uden at de trykkes sammen og beskadigelse af dit indbo.

Du for et opbevaringsbevis som garanti, når dine møbler kommer på magasin. Du skal huske, at meddele dit forsikringsselskab at dit indbo står til opmagasinering hos os.

Self Storage i Helsingør give dig de bedste betingelser for en effektiv og tryg opmagasinering. Vi udvikler hele tiden og opdaterer vores processer, således du får den bedst mulige oplevelse. Hvis du sammenholder alle ovenstående fordele, vil du med stor sikkerhed nå frem til den konklusion, at vi kan tilbyde den bedste og billigste opmagasinering.

Kontakt os for et godt tilbud HER.