Skip to content
Møbelopbevaring Espergærde

Møbelopbevaring er en tillidssag.

Møbelopbevaring, vi tilbyder en fleksibel løsning.

Møbelopbevaring er en tillidssag. Når du skal flytte, kan der oftest være behov for opbevaring af dit bohave. Det være et sted hvor flyttefirmaet har den nødvendig erfaring og de bedste omgivelser. Goliat er rammen om din opbevaring.

Møbelopbevaring Espergærde tilbyde opbevaring af møbler og ejendele af midlertidig eller længerevarende varighed til private kunder og virksomheder. Uanset hvor lang tid der ønskes, kan vi tilgodese dine behov og ønsker.

Møbelopbevaring i vores klima kontrolleret lagerfaciliteter, med hærværkesikret videoovervågning. Du kan trygt indlevere dit bohave til korte eller længere opbevaring.

Det giver dig den nødvendige ro, frihed og tid til at skifte bolig uden at skulle tænke på fraflytnings og indflytnings dato. Vi passer på dit bohave og vi er klar til at flytte dem, når du er klar til at flytte ind i din nye bolig.

Det er vigtigt at det bohave der nedpakkes i flyttekasser. De flyttekasser som flyttefirmaet benytter, da de er stærkere og kan bære vægten uden at de trykkes sammen og beskadiger dit bohave.

På Møbelopbevaring Espergærde lager er der plads til alle typer af møbelopbevaring, hvilket kort sagt vil sige, at alle kan benytte sig af vores super billige opmagasinering.

Vi baserer prisen ud fra mængden (m 3) du skal have opbevaret. Derfor er ingen tilbud helt ens. Af løsninger har vi derfor mange muligheder i alle prisklasser. Du betaler kun for den lagerplads, som er nødvendig for dig og dermed sikrer vi dig en fast pris på din møbelopbevaring.

Goliat udsteder et opbevaringsbevis som er din garanti, når dit bohave kommer til møbelopbevaring. Du skal huske, at meddele dit forsikringsselskab at dit bohave står til opbevaring hos Goliat.

Har du brug for at høre mere eller få rådgivning om de mange muligheder, eller et tilbud er du velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder også:

Flyttetilbud

Privat flytning

Firmaflytning