skip to Main Content

Privatflytning

Flytning i Nordsjælland.

Flytning til prisen med Goliat.

Flytning med omtanke og tryghed er Goliats motto. Vi foretager flytteopgaver, professionelt og billige, samt hjælper dig med råd og vejledning om alt det praktiske ved en privat eller erhvervsflytning. Hos Goliat vælger du den flytteløsning som passer til dig og dit budget.

Vi behandler dine ejendel nænsomt og med samme forsigtighed som var det vores egne. Vi bruger altid tæpper for at sikre omhyggelig indpakning af møbler, billeder, elektronik mm. Vores flyttebil er luftaffjedrede for at gøre turen så skånsom som muligt, så ejendele bliver behandlet med den nødvendige respekt. Vi tager alle de forbehold der sikrer at du som kunde er tilfreds med den flytning vi leverer.

Det er velkendt at en flytning koster mange penge, men sådan behøver det ikke at være. Med flyttefirmaet Goliat kan det lade sig gøre at få et billigt tilbud på din flytning. Du får alle fordelene med, ved at bruge vores flytteservice. Med os som din flyttepartner er dit indbo i trykke hænder.

Tryghed i alle flytteopgaver er nøgleordet hos Goliat. Uanset om det er en privat eller en kompleks erhvervsflytning leverer flyttefirmaet Goliat den rigtige løsning som passer dit behov. Den individuelle opgave skræddersyer vi efter dine ønsker, hvor du kan vælge hvor meget du selv deltager i arbejdet og Goliat leverer flyttekasser, garderobebokse og indpakningspapir.

Med et professionelt flyttefirma som Goliat vil du få en problemfri flytning. Vi hjælper til hele vejen igennem flytteprocessen som sikre at din flytning sker sikkert og gnidningsfrit. Hvilket gør at du ikke får stress og unødvendige bekymringer.

Flyttefirmaet Goliat har mange års erfaring indenfor flytte branchen og vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende besigtigelse, og fremsender efterfølgende et flyttetilbud. Flyttefirmaet Goliat står parat til at hjælpe dig med din flytteopgave eller transport og vi beskytter dine ejendele under hele transporten eller flytningen.

Kontakt os for et tilbud.

Back To Top