Skip to content

Privatflytning

Flytning

Flytning med omtanke og tryghed er vores motto. Vi foretager flytteopgaver, professionelt og billige, samt hjælper dig med råd og vejledning om alt det praktiske ved en privat eller erhvervsflytning. Hos os vælger du den flytteløsning som passer til dig og dit budget.

Vi behandler dine ejendel nænsomt og med samme forsigtighed som var det vores egne. Vi bruger altid tæpper for at sikre omhyggelig indpakning af møbler, billeder, elektronik mm. Vores flyttebil er luftaffjedrede for at gøre turen så skånsom som muligt, så ejendele bliver behandlet med den nødvendige respekt. Vi tager alle de forbehold der sikrer at du som kunde er tilfreds med den flytning vi leverer.

Flytning udføres effektiv og til prisen.

Det er velkendt at en flytning koster mange penge, men sådan behøver det ikke at være. Med Goliat kan det lade sig gøre at få et billigt tilbud på din flytning. Du får alle fordelene med, ved at bruge vores flytteservice. Med os som din flyttepartner er dit indbo i trykke hænder.

Tryghed i alle flytteopgaver er nøgleordet. Uanset om det er en privat eller en kompleks erhvervsflytning leverer vi den rigtige løsning som passer dit behov. Den individuelle opgave skræddersyer vi efter dine ønsker, hvor du kan vælge hvor meget du selv deltager i arbejdet og vi leverer flyttekasser, garderobebokse og indpakningspapir.

Flytning med omtanke.

Med et professionelt firma som Goliat vil du få en problemfri flytning. Vi hjælper til hele vejen igennem flytteprocessen som sikre at din flytning sker sikkert og gnidningsfrit. Hvilket gør at du ikke får stress og unødvendige bekymringer.

Vi har mange års erfaring indenfor flytte branchen og vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende besigtigelse, og fremsender efterfølgende et flyttetilbud. Vi står parat til at hjælpe dig med din flytteopgave eller transport og vi beskytter dine ejendele under hele transporten eller flytningen.

Kontakt os for et tilbud.

TILBAGE TIL FORSIDEN