Skip to content
Internationale flytning

International Flytning til udlandet

International Flytning til udlandet foretages af Goliat

International flytning til udlandet adskiller sig væsentligt fra en almindelig flytning. Det kræver en grundig gennemgang. Alle flytninger til udlandet begynder med en besigtigelse på den fysiske location hvor en erfaren flyttekonsulent opmåler det bohave, der skal flyttes eller eventuelt opbevares. Under besigtigelsen vil du desuden modtage indgående flyttevejledning.

Goliat sørger for at dit bohave bliver sikkert pakket, trygt transporteret til destinationer overalt i verden og leveret i din nye bolig. Under hele flytteforløbet vil du have kontakt til en professional flyttekonsulent, som koordinerer alle involverede parter. Vi hjælper dig og din familie til en tryg flytteoplevelse. Dermed får i en god start på tilværelsen i de nye omgivelser.

Goliat udfører flytninger til og fra udlandet på baggrund af et fast flyttetilbud. Du oplever ikke ekstra udgifter på regningen. Flytningen gennemføres, så vidt det er muligt, med det samme flytteteam hvilke betyder at det er de samme professionelle flyttefolk, der passer på dit bohave hele vejen og det giver den nødvendige tryghed.

Goliat og vores samarbejdspartner er professionelle flyttefirmaer, som er specialister på området. Vi foretager mange udlandsflytninger hvert eneste år. Derfor er der kontrol over alt det tekniske, forsikringer og nødvendige dokumenter.

Udstationering af virksomheder og familier er en tillidssag. Det er vigtigt at flytningen bliver udføre af et professionelt flyttefirma som har erfaringen og de kontakter der skal til for at opnå en problemfri flytning til udlandet. Goliat kan levere ydelser, der sikrer en tryg, hurtig og nem flytning til et nyt land, samt hjælper med at komme på plads.

Ønsker I mere information om vores international flytning. Er du velkommen til at kontakte os og fortæl os om dine flytteplaner til eller fra udlandet, så kan vi hjælpe dig med planlægningen og give dig et godt tilbud på din international flytning.

Kontakt os HER.