Skip to content
Europa Flytning

Europa flytning foretages.

Europa flytning foretages professionelt af Goliat.

Europa flytning adskiller sig væsentligt fra en almindelig flytning og kræver grundig gennemgang. International flytning til Europa begynder med en besigtigelse på den fysiske location hvor en erfaren konsulent opmåler det bohave, der skal flyttes eller eventuelt opbevares. Under besigtigelsen vil du modtage flyttevejledning.

Flyttefirmaet Goliat har mange års erfaring med flytning ud og ind af Danmark og ved, hvordan man sikrer en problemfri international flytning.

Har du fået job og skal derfor flytte til udlandet eller skal du flytte for at studerer på et udenlandsk universitet, kan du roligt kontakte os. Vi flytter for både studerende, singler, familier, pensionister og virksomheder. Uanset årsagen til din flytning og hvor du skal flytte hen, så står vi klar til at hjælpe.

Goliat sørger for at dit indbo bliver sikkert pakket, trygt transporteret til destinationen i Europa. Under hele flytteforløbet vil du have kontakt til en konsulent, som koordinerer alle involverede parter.

Vi hjælper dig og din familie til en tryg flytteoplevelse og en god start på tilværelsen i de nye omgivelser.

Vi udfører flytninger til og fra Europa på baggrund af et fast flyttetilbud som betyder, at du aldrig oplever ekstra udgifter. Europa flytning gennemføres med professionelle flyttefolk, der passer på dine ejendele hele vejen, hvilket giver den nødvendige tryghed.

Flyttefirmaet Goliat og vores samarbejdspartner er professionelle flyttefirmaer som er specialister på området og som foretager mange flytninger i Europe hvert eneste år, og derfor er der kontrol over alt det tekniske, forsikring og de nødvendige dokumenter.

Ønsker I mere information om vores Europa flytning, så er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til flyttefirmaet Goliat på telefon 73 70 75 76, hvor vi sidder klar til at tilbyde vores hjælp til din flytning.

Kontakt os for:

Flyttetilbud

Opbevaring