skip to Main Content
Relocation Service

Relocation Service.

Relocation Service tilbydes til virksomheder og private

Relocation Service til virksomheder og private. For mange mennesker kan det være en stor omvæltning at flytte til et andet land for at arbejde både for den ansatte og for familien.

Der er mange følelsesmæssige udfordringer og praktiske opgaver i at få hverdagen til at hænge sammen når du har bestemt dig for at bo i udlandet. Vi kan hjælpe dig og din arbejdsgiver igennem hele flytteprocessen med alt det praktiske så bliver det lidt letter for dig at koncentrerer på arbejdet og finde dig til rette i dit nye miljø.

Vi tilbyder en professionel flytning på tværs af landegrænser i Europa og oversøiske destinationer. Vi håndterer alle aspekter af flytningen samt sikrer dine ejendele, når du skal flytte til udlandet. Vi sørger for korrekt og professionel emballering og pakning af dine ejendele. Dermed opnås en skånsom og sikker flytning, uanset om det er med en af vores flyttebiler til en by i Europa eller med skib til en oversøisk destination.

Al emballering og pakning sker efter internationale standarder. Desuden overholder vi alle de strenge forsikrings krav og rådgiver dig om lokale toldregulativer for import af indbo i destinations landet. Vi udarbejder alt papirarbejdet og den dokumentation, der kræves vedrørende en international flytning. Du nyder samtidige godt af kontinuiteten ved at have den samme kontaktperson i hele flyttefasen.

Vi samarbejder med andre kvalificerede flyttefirma rundt omkring på kloden. Med vort veluddannede personale kan vi tilbyde assistance gennem alle faser af en international flytning. Hvis du ikke vil have alle dine ejendele med dig, kan vi også hjælpe dig med på tryg og sikker opmagasinering af dit indbo. Vi arrangerer også gerne en midlertidig opmagasinering, hvis det er nødvendigt.

Vi og vores internationale samarbejdspartneren tilbyder bl.a. ekspertise indenfor:

  • Faste priser på dør til dør levering i Europe og oversøiske
  • Emballering og pakning for eksport og oversøisk transport
  • Global service
  • Samme kontaktperson i hele flytteperioden
  • Vores samarbejdspartner samarbejder med FIDI-FAIM- certificerede internationale flyttefirmaer.

FIDI-FAIM certification link HER.

Har du brug for rådgivning, eller et tilbud, så kontakt os HER

Back To Top