Skip to content

Pulterrum i Helsingør.

Pulterrum i Helsingør nemt, enkelt og billigt.

Goliat skræddersyr den bedste løsning for dig, enkelt og billigt. Alle vores pulterrum er videoovervåget og med alarm samt frost og fugtfrie.

Goliat er din pålidelige partner inden for opbevaringsløsninger. Vi tilbyder moderne og sikre opbevaringsrum til både private og virksomheder. Vores rum er velegnede til midlertidig eller langvarig opbevaring af dine ejendele, uanset om det er møbler, inventar, overskudsvarer eller personlige genstande.

Vores pulterrum er i mange størrelser og hjælper dig med at finde den løsning som passer dig bedst.

Vi arbejder med fleksible løsning som tilpasses kundens behov. Kunden kan låne flyttetæpper af os og vi kan hjælpe med at pakke og dermed få dine ejendele til at fylde mindst muligt.

Man kan som privatperson og virksomhed leje et pulterrum hos os.

Personlig kundeservice.

Det er vigtigt for at vores kunder får en personlig service og rådgivning. Vi tilbyder en personlig sank om de muligheder der med vores pulterrum. Vi finder sammen den løsning som passer dig bedst som størrelse på pulterrummet og pris.

Fordelen ved at have sine ejendele til opbevaring er en tillidssag og for mange kunder er det en uoverskuelig tanke.

Vi har en stor fleksibilitet som er skabt for at vores kunder skal have så lidt besvær og bekymringer som muligt.

Det betyder også af vi kan afhente og leverer dine effekter som du har i pulterrummet. Du kan selvfølgelig også selv vælge at transporterer dine ejendele.

Du kan kontakte os, for at høre mere om vores service og om der andet vi kan hjælpe dig med eventuel flytning af dine ejendele til pulterrummet.

Vi gør meget ud af sikkerheden og vi har videoovervågning og alarm hele døgnet.

Sikkert og trygt pulterrum hos Goliat i Helsingør.

Kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.