skip to Main Content
Espergærde Opbevaring

Opbevaring Helsingør for private og firmaer. 

Opbevaring Helsingør til bedste priser.

Opbevaring Helsingør. Opbevaring er en tillidssag og der kan være mange grunde til at du har behov for opbevaring, til nogle af dine ting. Det kan for eksempel være, at du skal udstationere i et andet land i en periode. Det er nødvendigt at pakke dit indbo ned og indleverer det til opbevaring. Således du kan fremleje din lejlighed eller dit hus i perioden.

Det kan også være at du har alt for mange ting derhjemme, men ikke nænne at smide dem ud, eller sælge dem. I så fald kan en opbevaring på vores lager også være løsningen på dine kvaler.

Når du skal flytte, kan der oftest være behov for opbevaring af indbo og så skal det være et sted hvor flyttefirmaet har den nødvendige erfaring og de bedste omgivelser. Vi er rammen om din opbevaring.

Opbevaring Helsingør tilbyder opbevaring i vores moderne klimakontrollerede lagerfaciliteter, med hærværksikret videoovervågning. Der du trygt kan indlevere dine møbler til korter eller længere opbevaring. Det giver dig den nødvendige ro, frihed og tid til at skifte bolig. Så behøver du tænke på fraflytnings og indflytnings dato. Vi passer på dine ejendele og vi er klar til at flytte dem, når du er klar til at flytte ind i din nye bolig.

Det er vigtigt at det indbo der nedpakkes i flyttekasser, er de flyttekasser som flyttefirmaerne benytter. De er stærkere og kan bære vægten uden at de trykkes sammen og beskader dit indbo.

Du for et opbevaringsbevis som garanti, når dine møbler kommer på magasin. Du skal huske, at meddele dit forsikringsselskab at dit indbo står til opmagasinering hos os.

Vi vil give dig de bedste betingelser for en effektiv og tryg opbevaring. Hvorfor vi hele tiden udvikler og opdaterer vores processer, således du får den bedst mulige oplevelse. Hvis du sammenholder alle ovenstående fordele, vil du med stor sikkerhed nå frem til den konklusion, at vi kan tilbyde den bedste opbevaring.

Tilbud