Skip to content
Lagerplads

Lagerplads Helsingør, billig leje af lager.

Lagerplads tilbydes til private og virksomheder.

Lagerplads i Helsingør er centralt beliggende i Nordsjælland. Har du brug for lagerplads så har vi den helt rigtige løsning.

Vi har stor erfaring med at drive lagerplads i Helsingør og varetager vores opgaven samvittighedsfuldt. Vi klarer alle logistikopgaver, effektivt og sikkert, med et højt serviceniveau til en konkurrencedygtig pris.

Vores Lagerplads i Helsingør rummer store partier af varer fra virksomheder. Ved at vælge en løsning, hvor dit lager behov varetages af et professionelt firma, får du frihed til at fokusere på dine egne kerneopgaver. Det kan du gøre velvidende at dine varer befinder sig i trygge omgivelser helt fra modtagelse af produktet til levering hos slut kunden.

Hos os tilbyder vi denne form for lager, hvor du nemt og enkelt kan have dine varer stående i tørre, sikre lokaler. Så skal du heller ikke tænke på plads, pludselig pladsmangel, varemodtagelse, korrekt opbevaring og levering. Alle disse områder er vi nemlig eksperter på.

Så enkelt er det, du får nemlig en stribe ekstra fordele ved at benytte dig af vores lager. Faktisk skal du bare købe dine varer og få dem leveret til os, så sørger vi for resten.

At varetage sit eget lager kan både være en dyr og tidskrævende opgave, men vi tilbyder vi at gøre alt arbejdet for dig. Vi servicere virksomheder for hvem lager og opbevaring er en udfordring.

Mange af vores kunder er fra Nordsjælland og Storkøbenhavn. Men uanset hvor i landet du er fra, er du velkommen til at kontakte os og høre mere om mulighederne for at benytte vores lagerplads. Som virksomhed, kan man hurtigt få brug for et fjernlager og dermed et lagerplads i Helsingør

For virksomheder kan et eksternt lagerplads være en optimal løsning, da det ofte varierer meget, hvor meget plads man har brug for.

Kontakt os for en god pris HER.