Skip to content
Depotrum

Depotrum for private og firmaer.

Depotrum – bedste priser.

Depotrum, der kan være mange grunde til at du har behov for et depotrum til nogle af dine ting. Det kan for eksempel være, at du skal udstationeres i et andet land i en periode, hvorfor det er nødvendigt at pakke dit indbo ned og indleverer det til opbevaring. så du eventuelt kan fremleje din lejlighed eller dit hus i perioden.

Det kan også være at du har alt for mange ting derhjemme, men ikke nænner at smide dem ud eller sælge dem. Så kan en depotrum på vores lager også være løsningen på dine kvaler.

Når du skal flytte, kan der oftest være behov for opbevaring af dit indbo. Så skal det være et sted hvor flyttefirmaet har den nødvendige erfaring og de bedste omgivelser. Vi er rammen om din opbevaring.

Vi tilbyder depotrum i vores moderne klimakontrollerede lagerfaciliteter, med hærværkssikret videoovervågning. Her kan du trygt indlevere dine møbler til korter eller længere opbevaring. Det giver dig den nødvendige ro, frihed og tid til at skifte bolig, uden at skulle tænke på fraflytnings og indflytnings dato. Vi passer på dine ejendele og er klar til at flytte dem, når du er klar til at flytte ind i din nye bolig.

Det er vigtigt at det indbo der nedpakkes i flyttekasser, er de flyttekasser som flyttefirmaerne benytter. De er stærkere og kan bære vægten uden at de trykkes sammen og beskadigelse af dit indbo.

Du for et opbevaringsbevis som garanti, når dine møbler kommer på magasin. Du skal huske, at meddele dit forsikringsselskab at dit indbo står til opmagasinering hos os.

Vi give dig de bedste betingelser for en effektiv og tryg opbevaring, hvorfor vi hele tiden udvikler og opdaterer vores processer, således du får den bedst mulige oplevelse. Hvis du sammenholder alle ovenstående fordele, vil du med stor sikkerhed nå frem til den konklusion. Vi tilbyde den bedste opbevaring.

Kontakt os for et tilbud HER.