skip to Main Content
Flyttehjælp

Flyttehjælp i Espergærde og Nordsjælland.

Flyttehjælp i Espergærde og Nordsjælland med Goliat

Flyttehjælp tilbydes af Goliat til private og virksomheder. En flytning er en større omgang og der er mange praktiske ting, som skal ordnes og planlægges. Goliats services varierer fra almindelig flytning til en totalløsning. Ved en totalløsning tilbyder Goliat indpakning, flytning, udpakning og rengøring af både den bopæl der flyttes fra og den bopæl der flyttes til. Goliat forstår hvor stressende og svært en flytning kan være, derfor tilbyder Goliat denne service.

Goliats servicekultur sætter arbejdsomhed, grundighed og ordholdenhed i højsæde og vi lægger vægt på handlekraft og målrettede opfølgning på de aftaler, der er indgået. Goliat har stor erfaring indenfor vores område, hvilket sikrer dig kvalitet og sikkerhed når du vælger Goliat som din samarbejdspartner.

Goliats flytteservice er både effektiv, grundig, ambitiøs og du finder her et flyttefirma, som i den grad gør sig umage. Goliat sætter sig i dit sted og håndterer din flytning med respekt for dine ejendele. Som flyttefirma lægger vi vægt på personlig kontakt og dialog både før, under og efter din flytning og vi planlægger din flytning sammen med dig så du har overblikket under hele flytningen.

Dine personlige ejendele er en del af dig og dit liv og uanset om de har affektionsværdi eller økonomisk værdi, er det vigtigt at dit bohave / ejendele bliver behandlet og flyttet varsomt og sikkert. Goliat behandler dit bohave / ejendele som vores egne og du er hermed sikret en problemfri flytning under trygge forhold og dermed får du en god flytte oplevelse.

Vi tilbyder alle former for flyttehjælp til private og erhvervskunder med service i topklasse.

Vi tager imod alle former for flytteopgaver, store som små. Vi tilbyder A-til-B-flytninger og flytninger til og fra vores opbevaringscentre.

For en tryg flytning kontakt flyttefirmaet Goliat for en gratis og uforpligtende besigtigelse af din flytteopgave allerede i dag.

FLYTTETILBUD

Back To Top