skip to Main Content
Flyttefirma

Flyttefirma Nordsjælland.

Flyttefirma flytter effektiv og til prisen.

Flyttefirma Nordsjælland har stor erfaring indenfor privatflytning og virksomhedsflytning. Vi leverer kvalitets flytninger til konkurrencedygtige priser og vi overholder aftalte priser, betingelser og leveringstider.

Flyttefirma Nordsjælland er et velfungerende flyttefirma der følger med tiden og i den grad en virksomhed i vækst med skarpt fokus på private, erhvervs- og offentlige kunder. Vi benytter alle former for specialudstyr til løft af tunge genstande. Vi emballer, pakker ned og vi låner dig flyttekasser og gaderobekasser når du flytter med os.

Hos os er det vigtigt at du som kunde får en god flytte-oplevelse når du benytter os, det er vores målsætning at gøre alting bedre end konkurrenterne. Du vil som kunde hos os opleve et højteknologisk flyttefirma, der har taget flytninger til et helt nyt niveau. Vi sætter stor dyd i at passe på dine ejendele og udfører kvalitets flytninger samt opbevaring af dit indbo til lave priser.

Vi er stolte af vores flyttefirma og mange af vores kunder kommer fra anbefalinger fra tidligere flytninger. For os er det din tryghed der er vigtig, at du som kunde føler dig tryg ved at overlade din flytning til os. Vælger du at vi skal foretage din flytning, så garanterer vi at vores aftale overholdes og at flytningen foretages med høj kvalitet.

Vi hjælper dig med at flytte, fra en enkelt madras til selv den største bolig. Både firmaflytning og privatflytning samt lokalt og udenbys. Vil tilbyder også møbelopbevaring og andet opbevaring af dit bohave.

Du kan med andre ord være tryg ved at overlade din flytning og eventuelt opbevaring til os.

Har du brug for rådgivning, eller ønsker du et uforpligtende tilbud er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os for et godt flyttetilbud.

Udover privatflytning & virksomhedsflytning tilbyder vi også:

Flyttetilbud

Opbevaring

Opbevaringsrum

Back To Top