skip to Main Content
Flyttefirma Hillerød

Flyttefirma Hillerød

Flyttefirma Hillerød når du har brug for at løse din flytteopgave. Benyt os for en professionel og sikker flytning. Vi skræddersyr den bedste flytteløsning, der er tilpasset til dine ønsker og behov, så din flytning i Hillerød og omegn kan forløbe i god ro og orden. Vi tilbyder totalløsning indenfor flytning, hvor du ikke behøver at gøre andet end at køre hen til din nye bolig.

Flyttefirma Hillerød, din lokale flytte partner.

Vi dækker hele Hillerød og omegn samt hele Nordsjælland, og det har vi gjort længe. Vi har mange års erfaring med flytninger i Hillerød. Vi tilbyder vores kunder en effektiv og nem flytning som tager bekymringer og stress af kunden. Vi tilbyder at emballerer, nedpakker og slutrengøring, men vi tilpasser selvfølgelig  hver flytteopgave til kundens behov da flytninger er meget forskellige fra kunde til kunde. Vi er ansvarsbevidste overfor miljøet da alle vores biler har partikelfiltre og alle trucks er eldrevne.

Flyttefirma Hillerød tilbyder følgende:

  • Store som små flytteopgaver.
  • Nedpakning af porcelæn, glas og anden indbo.
  • Udpakning.
  • Lån af flyttekasser.

Personlig kontakt giver en god flytte oplevelse.

Vi besigtiger alle flytteopgaver så vi kender forholdende og kunderne, ved hvem der skal kontaktes hvis der opstår noget uventet. Vi lægger meget vægt på den personlige kontakt til vores kunder.

Hvor meget koster en flytning?

Priser på en flytning afhænger af hvor omfattende opgaven er og om opgaven kræver en enkelt flyttemand, eller der er behov for flere flyttefolk til at løse opgaven. Vi flytter både på fast pris og timebetaling. Timebetalingen starter på kundens fraflytter adresse og slutter på kundens nye adresse.

Det er meget svært at give en fast pris på en flytning, da hver enkel flytning er forskellig. Det afhænger af, hvor meget indbo der skal flyttes, hvor lang væk du skal flytte og hvor meget du ønsker at hjælpe til. Vi besigtiger alle flytteopgaver på et tidspunkt hvor det er belejligt for kunden og uden beregning. Kunden modtager et skriftlig flyttetilbud og accepterer  kunden dette tilbud, fremsender ve en ordrebekræftelse, så ved alle hvad der er aftalt.

Udfylder du vores kontaktformular, kontakter vi dig indenfor 24 timer. KONTAKT OS HER.

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG MED DIN FLYTNING.

KLIK HER FOR AT KOMME TILBAGE TIL FORSIDEN.