Skip to content
Statue flytning

Statue flytning

Statue flytning udføres professionelt

Statue flytning kræver særlig færdigheder når, statuerer skal pakkes og transporteres. Det kræves en særlig professionalisme, når værdifulde genstande skal transporteres, da der som regel er tale om store og uerstattelig værdier. Man kan ikke gå på kompromis med hverken pakning, flytning eller eventuelt opbevaring.

Vi har beskæftiget os med pakning og transport af statuerer i mange år og har oparbejdet unikke kompetencer indenfor branchen. Under transporten vil vores medarbejder være særlig agtpågivende hvis en nødsituation skulle opstå.

Flytning af kunst og andre værdifulde genstande, kræver færdigheder, orden, erfaring. Det er grunden til at flytning af kunstværker og museumsgenstande kræver et professionelt flyttefirma med erfaring i flytning af sådanne opgaver.

Professionel planlægning, emballering, materialer og værktøj fjerner mange timers arbejde og sikre at risikoen for skader minimeres.

Denne indstilling er i særdeleshed vigtig, når det kommer til flytning af en statue. Her er der en høj risiko, og flytningen skal gå uden problemer, så der ikke sker nogen skader. Det er muligt at hente et uforpligtende tilbud på flytning, via vores hjemmeside.

Du skal være mere end velkommen til at ringe til vores kundeservice, hvis du har yderligere spørgsmål, eller blot hellere vil kontakte os direkte.

Vi sætter altid stort fokus på service og kvalitet, når det kommer til flytning af statuer. Sidst men ikke mindst sørger vi for at give dig en god og personlig flytteoplevelse. Har du brug for statue- eller statuette flytning, er vi derfor et godt valg.

Vi levere en bred vifte af tjenester såsom pakning af kunst, flytning, opbevaring og transport for at sikre, at de værdifulde forsendelser holdes beskyttet og i perfekt stand.

Derfor anbefaler vi, at du tager imod vores professionelle hjælp. Vi ved, at flytning af en statue ofte har en høj affektionsværdi. Derfor behandler vi altid tingene under en flytning som vores egne.

På den måde kan du være sikker på, at din statue er i god stand og sikre hænder fra start til slut, når du vælger os til at udføre flytning af statuer.

Ønsker du rådgivning, eller et tilbud så kontakt os HER.