Skip to content
Flytning af tunge genstande

Flytning af tunge genstande

Flytning af tunge genstande i Stor København og Nordsjælland

Flytning af tunge genstande er en opgave for professionelle. Det er vigtigt at have fokus på sikkerheden hele vejen rundt, og det bedste resultat opnår du, når du lader os varetage opgaven. Vi udfører alle former for tunge løft. Vi har erfarne flyttefolk ansat, disse har opbygget en høj erfaring gennem årene, dette gør, at de ser på opgaverne med stor seriøsitet. Flytning af tunge ting kræver omtanke, masser af erfaring, god teknik og specielt værktøj samt udstyr.

Med den ekspertise vi igennem årene har samlet er vi i stand til at udføre den opgave, du stiller os til perfektion. Det ligger naturligvis højt på vores ønskeliste, at tingene bliver behandlet ordentligt, og det er derfor dette der er i fokus hos os.

Vi klarer flytningen af tunge ting, store ting, uhåndterlige ting, butiksinventar, fitness udstyr, vanskelige emner og er der tale om specielle opgaver, så gør vi brug af kraner. Kort sagt vi tager os af alverdens tunge og uhåndterlige ting, så måske kan vi også klare dine.

Nøgleordene i alt vores arbejde er solid kvalitet, høj effektivitet og ærligt arbejde. Det betyder, at du altid kan være helt tryg ved at benytte os til at flytte maskiner og andet tungt udstyr. Du kan være sikker på, at jeres udstyr kommer frem uden skader.
Skal du have flyttet tunge ting og virker det uoverskueligt så kontakt os og vi løser opgaven.

I forbindelse med flytning af tunge ting er det vigtigt at have fokus på sikkerheden hele vejen rundt. Det bedst mulige resultat opnår du, når du lader os varetage opgaven.

Skriv til os HER for at få et uforpligtende tilbud på flytning af tunge genstande. Du kan også ringe til os på telefon 73 70 75 76 for at høre nærmere.

Kontakt os vedr.

OPBEVARING

​​ ​