Skip to content
Erhvervsflytning

Erhvervsflytning.

Erhvervsflytning er vores ekspertiseområder.

Erhvervsflytning kan være en kompliceret proces, når kontorer eller hele firmaet skal pakkes ned og flyttes. Derfor vurderer vi nøje hver enkelt flytning i tæt dialog med dig og udarbejder den optimale planlægning af jeres flytning.

Man har her brug for øvede og erfarne teams til at udtænke en effektiv løsning, og det får man, når man vælger Flyttefirmaet Goliat.

For at undgå forstyrrelser i jeres arbejdstid, kan en flytning oftest foregå over en weekend. Når firmaet skal flyttes, er det vigtigt at lade erfarne flyttefolk håndtere flytningen, så du sikrer dig, at flytningen forløber som den skal.

Med andre ord skal du være sikker på at få en erhvervsflytning, hvor der er taget hensyn til både sikkerhed og firmaets ejendele hele vejen. Her er Goliat Flyttefirma behjælpelig.

Vi har stor erfaring med erhvervsflytning og sørge for, at firmaets ejendele bliver flyttet uden problemer. Vi holder gerne et indledende flyttemøde og planlægger i forhold til opmærkning mv. På den måde koordineres flytningen af de enkelte afdelinger, kontorer og arkiver bedst muligt.

Vi ved, hvad der kræves for at alt går smidigt og efter planen samt til den aftalte pris, og vi arbejder med respekt for firmaets værdier.

Vi emballerer skrøbeligt inventar og leverer også forskelligt emballage, herunder specielle bobleplast skærmposer til PC skærme. For at gøre flytningen så smidig og lidt forstyrrende som muligt, kan vi naturligvis arbejde udenfor normal arbejdstid.

Vi sætter en ære i vel udført arbejde, og med tilfredshed fra vores kunder er det grundlaget for vores succes. Vi skaber en god atmosfære og sikrer os at alle dele af vores arbejde er i orden.

Vi giver altid et uforpligtende tilbud, når erhvervsflytningen skal håndteres. Vi ser frem til at betjene dig og ønsker du får en positiv flytning, med et højt serviceniveau, og ser frem til modtage nye opgaver.

Udover erhvervsflytning tilbyder vi også:

Erhvervs opbevaring