Skip to content
Arkivflytning

Arkivflytning.

Arkivflytning udføres af flyttefirmaet Goliat som har stor erfaring med arkivflytning. Vi arbejder derfor både hurtigt og effektivt med opgaven, uden at det påvirker sikkerheden.

Hvad enten det er bogholderi, bøger, eller andet der er arkiveret som skal flyttes, kan vi udfører arkivflytningen i den rækkefølge i ønsker det. Vi kan også nedpakke.

Det er et stort ansvar at varetage arkivflytning for andre, så vi sikrer at alle tidsplaner og aftaler bliver overholdt ned til mindste detalje.

Vi har både viljen og evnerne til at følge med udviklingen og derfor, den helt rette samarbejdspartner, når du står over for en arkivflytning.

Vores succes er tilfredse kunder og vi sætter en ære i at arbejdet bliver udført som det oprindeligt er ønsket. Det er altså lige så vigtigt for os, som det er for vores kunder, at alle dele af vores arbejde altid lever op til alle forventninger og ønsker.

Vi betragter kunden som en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til den helt rigtige løsning i forbindelse med din flytning, opbevaring eller et eventuelt fjernarkiv.

Arkivflytning i Nordsjælland & Stor København.

Vi har erfaring med forskellige typer arkivflytninger og det gør at vi kan give fordelagtige priser på flytningen og opbevaring. Vælger du at indgå et længere samarbejde med os, så har du en samarbejdspartner der går op i dine ønsker og behov.

Planlægning af arkivflytning, laver vi sammen med kundens flytteansvarlige og en gennemgang af opgaven. Vi danne os et overblik over omfanget og når alt er gennemgået, udarbejder vi et tilbud.

Vi udfører arkivflytning, holder styr på arkiverne under hele flytteprocessen. Vi pakker og sætter op, så i får et arkiv der fungerer når opgaven er, afsluttet.

Når tilbuddet er accepteret, sørger vores medarbejdere for at arkivflytningen bliver udført i henhold til det aftalte.

Vi tilbyder også følgende service:

Arkivopbevaring