Skip to content
Billig flytning

Billig flytning

Billig flytning til prisen og tiden.

Billig flytning med et professionelt flyttefirma med base centralt i Nordsjælland. Det betyder meget for os at din  flytning bliver nem og til at betale. Vi udfører flytning i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn, vi kører dog i hele Danmark og udlandet. Med base i Helsingør i Nordsjælland er vi centralt placeret og dækker Nordsjælland og Storkøbenhavn godt.

Uanset størrelse og omfang, står vi klar til at hjælpe dig. Vi har altid friske flyttemænd og moderne flyttebiler på standby. En flytning med os er med andre ord lig med en effektiv og billig flytning helt uden stress og bekymringer

Vi bestræber os på at udføre en effektiv, professionel, billig flytning og uden at gå på kompromis med servicen.

Der er en del flyttefirmaer der tilbyder en flytning for billigt, de såkaldte “pirat flyttefirma / flyttemænd” og deres priser er usædvanlig billig. Når en flytning bliver for billigt, er der som regel noget galt. En flytning koster det en flytning koster.

En flytning kan også blive meget for billigt og du kan ende med store omkostninger og kan blive klædt af til skindet.

Alle vores flytninger begynder med en besigtigelse på den fysiske location hvor en konsulent opmåler det bohave, der skal flyttes eller eventuelt opbevares. Skal din flytning udføres sikkert, professionelt og samtidigt billigt, hjælper vi dig med en vejledning samt rådgivning om nedpakning i flyttekasser, og det praktiske angående selve flytningen.

Vi kommer naturligvis også til tiden, ligesom vi altid holder vores ord. Vi er dit professionelle flyttefirma, kundeplejen og den fleksible service er altid den samme. Og så bliver du altid mødt af effektive, høflige og præsentable flyttemænd.

Har du brug for en nem, hurtig og billig flytning så er vi dit flyttefirma og  hos os for du altid et skriftligt tilbud og en ordrebekræftelse der giver dig sikkerhed for at vi har en aftale og det føler vi er vigtigt. Vi låner dig flyttekasser og hjælper dig med de praktiske ting.

Kontakt os for et tilbud