skip to Main Content

Welcome

Say hello to the toggle bar. This is an optional section you can use to display any content you'd like. Simply select a page from the theme panel and the content of the page will display here. You can even use the drag and drop builder to create this! This is a perfect place for your company mission statement, alerts, notices or anything else.

Get In Touch

Email: support@total.com
Phone: 1-800-Total-Theme
Address: Las Vegas, Nevada

Our Location

Privatflytning

Privatlytning i Espergærde og Nordsjælland.

Privatflytning er et af flyttefirmaet Goliat ekspertiseområder.

Privatflytning kan være en kompliceret proces, når et hjem skal pakkes ned og flyttes. Derfor vurderer vi nøje hver enkelt privatflytning i tæt dialog med dig og udarbejder den optimale planlægning af jeres flytning.

Med flyttefirmaet Goliat får du netop den trygge og stabile privatflytning, du ønsker. Vi er et professionelt flyttefirma, og vores holdning er meget enkel:. Når du overlader ansvaret for din privatflytning til os, bliver vores aftaler overholdt til punkt og prikke. Vi henter og afleverer dine møbler og dit indbo til tiden og passer godt på det undervejs så din flytning bliver en god oplevelse lige fra begyndelsen.

Man har her brug for øvede og erfarne teams til at udtænke en effektiv løsning, og det får man, når man vælger Flyttefirmaet Goliat.

Når du skal flyttes, er det vigtigt at lade erfarne flyttefolk håndtere flytningen, så du sikrer dig, at flytningen forløber som den skal.

Med andre ord skal du være sikker på at få en flytning, hvor der er taget hensyn til både sikkerhed og dine ejendele hele vejen, og her er Goliat Flyttefirma behjælpelig.

Vi har stor erfaring med privatflytning og kan sørge for, at dine ejendele bliver flyttet uden problemer. Vi holder gerne et indledende flyttemøde og planlægger i forhold til opmærkning mv., på den måde koordineres flytningen af de enkelte afdelinger, kontorer og arkiver bedst muligt.

Vi ved, hvad der kræves for at alt går smidigt og efter planen samt til den aftalte pris.

Ved privatflytning emballerer vi skrøbeligt inventar og leverer også flyttekasser, forskelligt emballage, herunder specielle bobleplast for at gøre flytningen så smidig og sikker som muligt.

Vi sætter en ære i vel udført arbejde, og med tilfredshed fra vores kunder er det grundlaget for vores succes, vi skaber en god atmosfære og sikrer os at alle dele af vores arbejde er i orden.

Når du og din familie skal bruge en privatflytning, kan vi sørge for, at det bliver en ikke så stressende oplevelse.

En privatflytning med flyttefirmaet Goliat er en god oplevelse.

Udover erhvervsflytning tilbyder vi også:

Opbevaring af indbo

Opbevaringsrum

Back To Top