skip to Main Content

Welcome

Say hello to the toggle bar. This is an optional section you can use to display any content you'd like. Simply select a page from the theme panel and the content of the page will display here. You can even use the drag and drop builder to create this! This is a perfect place for your company mission statement, alerts, notices or anything else.

Get In Touch

Email: support@total.com
Phone: 1-800-Total-Theme
Address: Las Vegas, Nevada

Our Location

Pengeskabsflytning

Pengeskabsflytning udføres professionelt af Goliat

Pengeskabsflytning udføres professionelt af Goliat

Pengeskabsflytning klares naturligvis af Goliat, et pengeskab er meget tungt, samt flytning af et pengeskab er i kategorien tungt løft. Flytning at et pengeskab, er ikke noget vi anbefaler, der håndteres på egen hånd.

Pengeskabsflytning, er ikke bare et spørgsmål om stærke flyttefolk, da et pengeskab vejer fra ca. 400 kg og opefter, eller råstyrke, men teknikken og det rigtige udstyr. Derfor er det en opgave for fagfolk, da der er mange ting der kan gå galt, når man først begynder at flytte på et pengeskab og kommer det ud af kontrol vil det forårsage store skader på personer, bygninger og gulv.

Vi tilbyder en bred vifte af løsninger til pengeskabsflytning, sikringsskabe samt brandskabe og dermed er vi godt rustet til at udfører opgaven. Vi begynder med en besigtigelse på den location hvor pengeskabet står. Når vi har foretaget besigtigelsen, kan du opnå en meget fordelagtig pris da vi har forberedt os på opgaven i forvejen.

Vi baserer vores succes på tilfredse kunder og vi sætter en ære i at arbejde bliver udført som det oprindelig er ønsket og det er vigtigt for os, at vores arbejde lever op til alle forventninger og ønsker. Vi ser gerne, i betragter os som en samarbejdspartner, der kan hjælpe jer til den helt rigtige løsning i forbindelse med flytning af jeres pengeskab.

Når I henvender Jer vedr. pengeskabflytning, så er det altid en god ide at oplyse mål samt vægt på pengeskabet. Det er også muligt at vedhæfte et billede i vores forespørgsel, derved er det lettere for os at give en nøjagtig pris af flytningen.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på pengeskabsflytning, så udfyld vores flytteformular ved at klikke på flyttetilbud herunder.

Kontakt os her vedr. FLYTTETILBUD

Du er altid velkommen til at kontakt os på goliat@goliat.dk

Back To Top