skip to Main Content

Welcome

Say hello to the toggle bar. This is an optional section you can use to display any content you'd like. Simply select a page from the theme panel and the content of the page will display here. You can even use the drag and drop builder to create this! This is a perfect place for your company mission statement, alerts, notices or anything else.

Get In Touch

Email: support@total.com
Phone: 1-800-Total-Theme
Address: Las Vegas, Nevada

Our Location

Arkivopbevaring

Arkivopbevaring.

Arkivopbevaring nemt, sikkert og billigt.

Arkivopbevaring tilbydes af Goliat. Mange virksomheder har store mængder af dokumenter, som de har brug for at beholde, enten for at opfylde forpligtelser, eller fordi det er nødvendigt at opbevare oplysninger.

Men som virksomheden vokser, bliver mængden af papir mere vanskeligt at administrere og arkiverne og dokumenterne begynder at tage pladsen på kontoret. Arkivopbevaring hos Goliat giver din virksomhed en sikker løsning med god tilgængelighed. Vi har hjulpet virksomheder med arkivopbevaring i mange år.

Står din virksomhed og har brug for arkivopbevaring, så har vi løsningen.

Både advokater og revisorer har et stort behov for opbevaring af arkiv med afsluttede sager, men også andre virksomheder kan have behov for opbevaring af f.eks. gammelt regnskabsmateriale. Ved at opbevare dette på fjernlager, frigøres kvadratmeter i virksomheden, der ganske sikkert kan bruges mere effektivt. Vi har mulighed for forsvarlig opbevaring af sagsmapper og bilag og i flyttekasser på paller.

Vi kan sørge for nedpakning og afhentning af materialet, og kan – hvis behovet opstår – levere enkeltsager eller kasser med bilag, og afhente materialet igen.  Vi kan fungere som permanent lager eller midlertidigt lager, alt efter virksomhedens behov.

Goliat benyttes som, fjernarkiv for advokat og revisorfirmaer, der ikke har pladsen til deres klienters sager. Hver sag bliver nummereret og arkiveret i kasser, ligeledes nummereret, hvorefter der skrives pakkelister. Derved kan en “gammel” sag nemt findes frem igen, De skal blot maile os.

De kan også selv finde Deres sager frem, ved blot at aftale, hvornår De kommer. Kontakt Goliat ApS for at få mere information om, hvilken løsning som passer bedst til Deres virksomheds aktuelle behov. Vi afhenter og bringer samt sikkerhedsmakulering

Med mange tilfredse kunder herunder en del advokater, der får opbevaret deres arkiver på vores lager på en billig og nem måde, står vi klar til også at tage imod jeres arkiver eller møbler!

Vi tilbyder også:

Flyttetilbud

Privatflytning

Firmaflytning

Back To Top