skip to Main Content

Welcome

Say hello to the toggle bar. This is an optional section you can use to display any content you'd like. Simply select a page from the theme panel and the content of the page will display here. You can even use the drag and drop builder to create this! This is a perfect place for your company mission statement, alerts, notices or anything else.

Get In Touch

Email: support@total.com
Phone: 1-800-Total-Theme
Address: Las Vegas, Nevada

Our Location

Møbeltransport

Møbeltransport i Danmark og Europa.

Møbeltransport i Danmark og Europa udføres af Goliat.

Møbeltransport er en tillidssag og Goliat står for hele processen uanset om man har brug for en privat flytning, erhvervsflytning, nedtagning af emner til transport og opsætning af møbler, spares der megen tid og penge. Det kan altid betale sig at benytte et professionelt flyttefirma så der ikke opstår misforståelser samt at du får en mere effektiv og økonomisk løsning, når du overlader det hele til os.

Helt afhængig af behovet, kan vi hjælpe dig i de forskellige scenarier og du skal blot beslutte hvilken type flytning du ønsker og vi anbefaler at du selv giver en hjælpende hånd og har alt pakket og klart på forhånd, så kan vi tilbyde den billigste pris på din flytning.

Der udarbejdes i samarbejde mig dig en plan og under hele flytningen vil vores flyttefolk konstant være til stede for at sikre en perfekt flytning. En god planlægning, er en optimal flytning og det koster ikke ekstra, men i den sidste ende sparer det nemlig tid og penge for begge partner.

Vi tilbyder alle former for flytning og opbevaring til både private og erhverv og desuden er vores service og kvalitetsbevidste medarbejder kendt for den nænsomme og effektive måde, de håndterer flytningen af særlige værdifulde genstande.

Flytning kræver omtanke og et seriøst flyttefirma. Ønsker du tryghed omkring din flytning og dine ejendele så lad os udføre din flytning.

Når vi foretager møbeltransport for vores kunder, forstår vi det ansvar der ligger i at skulle transportere kundernes personlige ejendele. Netop derfor sætter vi en stor ære i at udføre professionel møbeltransport, hvor sikkerheden er i fokus.

Vi kommer naturligvis også til tiden, ligesom vi altid holder vores ord. Flyttefirmaet Goliat er dit professionelle flyttefirma, og kundeplejen og den fleksible service er altid den samme. Og så bliver du altid mødt af effektive, høflige og præsentable flyttemænd, når du ringer til Flyttefirmaet Goliat med behov for møbeltransport.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på transport af dine ejendele, så udfyld vores flytteformular ved at klikke på flyttetilbud herunder.

FLYTTETILBUD

 

Back To Top