skip to Main Content

Welcome

Say hello to the toggle bar. This is an optional section you can use to display any content you'd like. Simply select a page from the theme panel and the content of the page will display here. You can even use the drag and drop builder to create this! This is a perfect place for your company mission statement, alerts, notices or anything else.

Get In Touch

Email: support@total.com
Phone: 1-800-Total-Theme
Address: Las Vegas, Nevada

Our Location

Møbelopbevaring Espergærde

Møbenopbevaring Espergærde er en tillidssag.

Møbelopbevaring Espergærde tilbyder en fleksibel løsning.

Møbelopbevaring Espergærde er en tillidssag. Når du skal flytte, kan der oftest være behov for opbevaring af dit bohave og så skal det være et sted hvor flyttefirmaet har den nødvendig erfaring og de bedste omgivelser. Goliat er rammen om din opbevaring.

Møbelopbevaring Espergærde tilbyde opbevaring af møbler og ejendele af midlertidig eller længerevarende varighed til private kunder og virksomheder. Uanset hvor lang tid der ønskes, kan vi tilgodese dine behov og ønsker.

Møbelopbevaring i vores klima kontrolleret lagerfaciliteter, med hærværkssikret videoovervågning, hvor du trygt kan indlevere dit bohave til korte eller længere møbelopbevaring.

Det giver dig den nødvendige ro, frihed og tid til at skifte bolig uden at skulle tænke på fraflytnings og indflytnings dato. Vi passer på dit bohave og vi er klar til at flytte dem, når du er klar til at flytte ind i din nye bolig.

Det er vigtigt at det bohave der nedpakkes i flyttekasser, er de flyttekasser som flyttefirmaet benytter, da de er stærkere og kan bære vægten uden at de trykkes sammen og beskadiger dit bohave.

På Møbelopbevaring Espergærde lager er der plads til alle typer af møbelopbevaring, hvilket kort sagt vil sige, at alle kan benytte sig af vores super billige opmagasinering.

Vi baserer prisen ud fra mængden (m 3) du skal have opbevaret og derfor er ingen tilbud helt ens. Af løsninger har vi derfor mange muligheder i alle prisklasser. Du betaler kun for den lagerplads, som er nødvendig for dig og dermed sikrer vi dig en fast pris på din møbelopbevaring.

Goliat udsteder et opbevaringsbevis som er din garanti, når dit bohave kommer til møbelopbevaring og du skal huske, at meddele dit forsikringsselskab at dit bohave står til opbevaring hos Goliat.

Har du brug for at høre mere eller få rådgivning om de mange muligheder, eller et tilbud er du velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder også:

Flyttetilbud

Privat flytning

Firmaflytning

Back To Top