skip to Main Content

Welcome

Say hello to the toggle bar. This is an optional section you can use to display any content you'd like. Simply select a page from the theme panel and the content of the page will display here. You can even use the drag and drop builder to create this! This is a perfect place for your company mission statement, alerts, notices or anything else.

Get In Touch

Email: support@total.com
Phone: 1-800-Total-Theme
Address: Las Vegas, Nevada

Our Location

Firmaflytning

Flyttetilbud fra flyttefirmaet Goliat

Flyttetilbud uforpligtende tilbud på din flytning

Flyttetilbud er vigtigt når man skal flytte, der er som regel i den forbindelse, mange andre ting der ligeledes skal have opmærksomhed og koordineres. En flytning i sig selv indebærer flere aspekter omkring koordinering, økonomi og tryghed.

Det sker ofte at man i forbindelse med flytningen, undervurdere omfanget af en flytning og hvad det kræver at finde et pålideligt flyttefirma, pakke ned og pakke ud. Det er som oftest sådan at man ikke får sat sig ordentligt ind i de aspekter det indebærer at flytte.

Flyttetilbud fra flyttefirmaet Goliat er uforpligtende. Der kan være stor forskel på et flyttetilbud og derfor skal man sammenligne lige for lige. Få et rigtigt og billigt flyttetilbud, fra Goliat, på din flytteopgave eller opbevaring.

Vi udfører effektiv flytning og vi flytter stort som småt til tiden og prisen. Vi har mange års erfaring i flytninger og opbevaring. Hos Goliat behandler vi dit bohave med stor omhu, ingen opgave er for lille eller stor. Vi udfører flytninger i Danmark og til Udlandet. Nem og bekvem og alle flytninger udføres af professionelle flyttemænd.

Vil du vide, hvad en flytning koster så indtaster nogle informationer omkring din flytning og send e-mailen. Vi vil så kontakte dig og aftale et tidspunkt hvor der er belejligt for dig hvor vi kan komme og besigtige flytteopgaven. Det er vigtigt at få besigtiget flytteopgaven for at give dig et seriøsest flyttetilbud. Vi flytter selvfølgelig også på fast timebetaling

Vi sender derefter et flyttetilbud, hvor vi skriver, hvor meget din flytning vil koste og når du har bekræftet vores flyttetilbud, sender vi dig en ordrebekræftelse med alle detaljer omkring vores aftale.

Kontakt os for en god pris på din flytning eller opbevaring. Venligst udfyld nedenstående felter og vi vil kontakte dig indenfor 24 timer.

Back To Top