skip to Main Content

Welcome

Say hello to the toggle bar. This is an optional section you can use to display any content you'd like. Simply select a page from the theme panel and the content of the page will display here. You can even use the drag and drop builder to create this! This is a perfect place for your company mission statement, alerts, notices or anything else.

Get In Touch

Email: support@total.com
Phone: 1-800-Total-Theme
Address: Las Vegas, Nevada

Our Location

Arkivopbevaring

Arkivskabe flytning.

Arkivskabe flytning og opbevaring til den rette pris, sikkert og effektivt.

Arkivskabe flytning udføres af flyttefirmaet Goliat som har stor erfaring med flytning af skabe og vi arbejder derfor både hurtigt og effektivt med opgaven, uden at det påvirker sikkerheden.

Det er et stort ansvar at varetage flytning af arkivskabe for andre, så vi sikrer at alle tidsplaner og aftaler bliver overholdt ned til mindste detalje. Vi har både viljen og evnerne til at følge med udviklingen og derfor, den helt rette samarbejdspartner, når du står over for en arkivskabe flytning.

Vores succes er tilfredse kunder og vi sætter en ære i at arbejdet bliver udført som det oprindeligt er ønsket. Det er altså lige så vigtigt for os, som det er for vores kunder, at alle dele af vores arbejde altid lever op til alle forventninger og ønsker.

Vi betragter dig som en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til den helt rigtige løsning i forbindelse med din flytning, opbevaring eller et eventuelt fjernarkiv.

Vi har erfaring med forskellige typer arkivskabe og det gør at vi kan give fordelagtige priser på flytningen og opbevaring. Vælger du at indgå et længere samarbejde med os, så har du en samarbejdspartner der går op i dine ønsker og behov.

Planlægning af arkiv flytning, laver vi sammen med kundens flytteansvarlige og en gennemgang af opgaven, så vi kan danne os et overblik over omfanget og når alt er gennemgået, udarbejder vi et tilbud.

Vi udfører flytningen og holder styr på arkivskabene under hele flytteprocessen, vi pakker og sætter op, så i får en flytning der fungerer når opgaven er afsluttet.

Når tilbuddet er accepteret, sørger vores medarbejdere for at flytningen bliver udført i henhold til det aftalte. Vi ser frem til et godt samarbejde.

Udover arkivskabe flytning tilbyder vi også:

Arkivskabe opbevaring

Sikkerhedsmakulering

Back To Top