skip to Main Content

Welcome

Say hello to the toggle bar. This is an optional section you can use to display any content you'd like. Simply select a page from the theme panel and the content of the page will display here. You can even use the drag and drop builder to create this! This is a perfect place for your company mission statement, alerts, notices or anything else.

Get In Touch

Email: support@total.com
Phone: 1-800-Total-Theme
Address: Las Vegas, Nevada

Our Location

Arkivopbevaring

Arkivflytning.

Arkivflytning og opbevaring til den rette pris, sikkert og effektivt.

Arkivflytning udføres af flyttefirmaet Goliat som har stor erfaring med arkivflytning og vi arbejder derfor både hurtigt og effektivt med opgaven, uden at det påvirker sikkerheden.

Hvad enten det er bogholderi, bøger, eller andet der er arkiveret som skal flyttes kan vi udfører arkivflytningen i den rækkefølge i ønsker det og vi kan også nedpakke.

Det er et stort ansvar at varetage arkivflytning for andre, så vi sikrer at alle tidsplaner og aftaler bliver overholdt ned til mindste detalje.

Vi har både viljen og evnerne til at følge med udviklingen og derfor, den helt rette samarbejdspartner, når du står over for en arkivflytning.

Vores succes er tilfredse kunder og vi sætter en ære i at arbejdet bliver udført som det oprindeligt er ønsket. Det er altså lige så vigtigt for os, som det er for vores kunder, at alle dele af vores arbejde altid lever op til alle forventninger og ønsker.

Vi betragter dig som en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til den helt rigtige løsning i forbindelse med din flytning, opbevaring eller et eventuelt fjernarkiv.

Vi har erfaring med forskellige typer arkivflytninger og det gør at vi kan give fordelagtige priser på flytningen og opbevaring. Vælger du at indgå et længere samarbejde med os, så har du en samarbejdspartner der går op i dine ønsker og behov.

Planlægning af arkivflytning, laver vi sammen med kundens flytteansvarlige og en gennemgang af opgaven, så vi kan danne os et overblik over omfanget og når alt er gennemgået, udarbejder vi et tilbud.

Vi udfører arkivflytning og holder styr på arkiverne under hele flytteprocessen, vi pakker og sætter op, så i får et arkiv der fungerer når opgaven er, afsluttet.

Når tilbuddet er accepteret, sørger vores medarbejdere for at arkivflytningen bliver udført i henhold til det aftalte.

Udover arkivflytning tilbyder vi også:

Arkivopbevaring

Sikkerhedsmakulering

Back To Top